ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας η VOY JEWELLERY διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

 

1. ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή της μετρητοίς και χωρίς επιπλέον χρέωση μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών κατά την παραλαβή της

 

2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω τραπεζικής κατάθεσης μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα Eurobank και Τράπεζες του Ομίλου
Αριθμος Λογαριασμού: 0026.0204.21.0200750425
IBAN: GR1002602040000210200750425
Δικαιούχος: Βογιατζής Εμμ. Ευστράτιος

Παρακαλείσθε ως αιτιολογία κατάθεσης να αναφέρετε το ονοματεπώνυμο/επωνυμία σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης με fax στο +30 210 32 31 937 ή με e-mail στο sales@voyjewellery.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 210 33 19 330

 

3. ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ή ΤΗΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑΣ

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα EFG EUROBANK ERGASIAS, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Η χρήση Πιστωτικής Κάρτας από τον επισκέπτη / χρήστη για την εξόφληση αγαθών / υπηρεσιών της VOY JEWELLERY χρεώνεται μόνο για μία φορά και μόνο για τη συγκεκριμένη συναλλαγή. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αρχειοθετούνται και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό.
Η
VOY JEWELLERY μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη/χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων του voyjewellery.gr π.χ. newsletters). Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη όσον αφορά τη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών του voyjewellery.gr, για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες του voyjewellery.gr είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing.

Ο επισκέπτης / χρήστης του voyjewellery.gr μπορεί να ρυθμίσει τον διακομιστή του κατά τέτοιο τρόπο ώστε να τον προειδοποιεί για τη χρήση.