Η VOY JEWELLERY είναι μια ελληνική εταιρία κοσμημάτων, η οποία διαθέτει δικά της εργαστήρια κατασκευής και εισάγει τα διαμάντια της από την Αμβέρσα.

Μετά από πολυετή δραστηριοποίηση και εμπειρία στο χώρο της κατασκευής και του χονδρικού εμπορίου κοσμημάτων, το 2011 ιδρύθηκε με σκοπό το σχεδιασμό και τη λιανική πώληση.

Η ιδέα για την ονομασία του brand γεννήθηκε από το Στρατή: αποτελείται από τα τρία αρχικά γράμματα του επωνύμου του Voyiatzis, που είναι μια ονομασία σύντομη και γραμμική, ενώ το στοιχείο το "Ο" με την τελεία στο κέντρο αποδίδουν την τέλεια ένωση του αρσενικού με το θηλυκό στοιχείο.

Με δεδομένο ότι η παραγωγική διαδικασία πραγματοποιείται σε εξειδικευμένα εργαστήρια της εταιρίας από έμπειρους τεχνίτες, καθώς και η εισαγωγή των πρώτων υλών για την κατασκευή των κοσμημάτων γίνεται απευθείας από την εταιρία, η VOY JEWELLERY σας προσφέρει κοσμήματα υψηλών προδιαγραφών και πολυτελούς κατασκευής σε ασυναγώνιστες τιμές.

Στο Showroom και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας μπορείτε να ανακαλύψετε τις μοναδικές συλλογές κοσμημάτων που σχεδιάζει ο Στρατής και μια απεριόριστη ποικιλία από σταυρούς, μονόπετρα, βέρες, μενταγιόν και σκουλαρίκια από Χρυσό 18 καρατίων και πολύτιμους λίθους.